Μας ελάτε σε επαφή με
Wendy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15817099018

WhatsApp : +8615817099018

Guangzhou Leva Packaging Equipment Co., Ltd.

Co. εξοπλισμού συσκευασίας Leva Guangzhou, ΕΠΕ.

Προσαρμοσμένος για το σας μπορέστε συσκευάζοντας

  • Guangzhou Leva Packaging Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Leva Packaging Equipment Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες LPE Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 2018
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Co. εξοπλισμού συσκευασίας leva Guangzhou, ΕΠΕ που βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Με την ανώτερη γεωγραφική θέση και την καλή φήμη αγοράς της, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει τη ισχυρή υποστήριξη και τη βοήθεια των πελατών. Το δίκτυο πωλήσεών μας ακτινοβολεί σε όλη τη χώρα και έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Εμμένοντας η αρχή των υψηλών efficiencysCustomers σταθερότητας、 πρώτα», η επιχείρησή μας αφιερώνεται για να γίνει ο ηγέτης διεθνής και εσωτερικός «μπορεί συσκευάζοντας».

Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικός εξαγωγέας manufacturerand που ενδιαφέρεται για την Ε&Α, η παραγωγή και η πώληση μπορούν σφραγίζοντας, πλήρωση, ονομάζοντας τις μηχανές κ.λπ. Εκτός αυτού, παρέχουμε επίσης τις αυτόματες λύσεις γραμμών σχεδίου και συσκευασίας γραμμών συσκευασίας ολόκληρες για εκείνες τις μηχανές.

Έχουμε περάσει IS09001 και η πλειοψηφία των προϊόντων μας φέρνει τις εγκρίσεις CSA και CE. Έχουμε ένα σύγχρονο τυποποιημένο εργοστάσιο, μια ομάδα των μηχανικών με την πεπειραμένη Ε&Α εξοπλισμού και την εμπειρία κατασκευής, μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων για να εξασφαλίσουμε ότι μπορείτε να λάβετε τη σταθερή απόδοση, άριστη εμφάνιση, εξανθρωπισμένο equipmentand υψηλής ποιότητας επαγγελματικό λογικό κόστος υπηρεσιών το περισσότερο.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των τροφίμων, της χημικής ουσίας, του ποτού, κινεζικού βοτανικού, των αγροτικών προϊόντων, του δοχείου κασσίτερου και του κατασκευαστή σωλήνων εγγράφου.

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Leva Packaging Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Οι πελάτες πρώτα», η επιχείρησή μας αφιερώνονται για να γίνουν ο ηγέτης διεθνής και εσωτερικός «μπορούν συσκευάζοντας».

Η ομάδα μας

Εκτελεστικός διευθυντής: αρμόδιος για την καθημερινή διοίκηση επιχειρήσεων της επιχείρησης

Τμήμα διοίκησης: αρμόδιος για την υπηρεσία και το συντονισμό όλων των τμημάτων της επιχείρησης για να εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία της εργασίας

Τμήμα λειτουργίας: αρμόδια για την προώθηση λειτουργίας, εμπορικής στρατηγικής και γεγονότος, συνέχεια η επιβεβαίωση των επιχειρησιακών διαταγών, κυριαρχεί την πρόοδο παραγωγής των διαταγών, έγκαιρος τακτοποιήστε την αποστολή και ακολουθήστε την αποκατάσταση πληρωμής

Τμήμα προϊόντων: έρευνα αγοράς προϊόντων, διαχείριση του προγράμματος, προώθηση μάρκετινγκ, καταδίωξη προϊόντων και επανάληψη βελτιώστε τις ευθύνες διαδικασίας και εργασίας λειτουργίας τμημάτων αποθηκών εμπορευμάτων, τον προγραμματισμό εργασίας και τον έλεγχο, συνεχής βελτίωση.